SCOUPY - zo makkelijk kreeg je nog nooit geld terug!

Deze keer geef ik graag een handige maar vooral leuke tip door. Met SCOUPY kun je namelijk via de website www.scoupy.com  tot 100% cashback op A-merken ontvangen.

SCOUPY is met 1,7 miljoen unieke gebruikersaccounts het grootste FMCG actiemarketingplatform van Nederland. Via hun mobile first platform, activeren ze consumenten om naar de winkel te gaan en door hen gepromote producten te kopen. Met een simpele foto van de kassabon krijg je als consument binnen een dag (een deel van) het aankoopbedrag teruggestort.

SCOUPY werkt echt razendsnel en is zeer betrouwbaar. Soms heb ik het geld van een bepaalde actie de volgende dag al op mijn rekening staan. De afgelopen maanden heb ik al €46,- bespaard op allerlei artikelen en dat bedrag loopt wekelijks op. Zelf kies ik vaak voor de gratis artikelen maar er zijn ook talloze producten die flink afgeprijsd zijn. Kijk maar eens op de genoemde website. Er is trouwens ook een handige app beschikbaar die erg snel werkt. Je fotografeert de aankoopbon en binnen een minuut is alles geregeld.

Ook is het erg prettig dat je zelf kunt aangeven welk soort producten jouw voorkeur hebben. Je favoriete merken worden opgeslagen bij SCOUPY zodat ze je af en toe ook van persoonlijke producten en aanbiedingen kunnen voorzien.Maak jij wel vaker gebruik van dit soort platforms? Welke gebruik jij en vind jij fijn in gebruik?


Reacties