Stofzuigeren, Bewust Verbruiken en Marktplaats

Het huishouden is best leuk, maar dat wil niet zeggen dat je er de hele dag mee bezig wilt zijn. Op de website www.stofzuigerzen.nl wordt gezocht naar manieren om de levenskwaliteit in huis te verhogen terwijl je tegelijkertijd minder tijd kwijt bent aan het huishouden. 

Deze leuke website verwelkomt maandelijks ruim 85.000 bezoekers die op zoek zijn naar tips om het huishouden anders in te richten, effici├źnter schoon te maken, te genieten van lekker eten en je huis lekker opgeruimd te houden. Op de website vind je daarnaast een gratis e-book, kun je je inschrijven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en vind je informatie over opruimen, geldzaken, schoonmaken en talloze andere onderwerpen die met het huishouden te maken hebben.
Je kunt Stofzuigeren ook volgen op Facebook en Twitter

Afgelopen week ontdekte ik ook de Belgische website www.bewustverbruiken.be Trek er gerust een tijdje voor uit om idee├źn op te doen en je te laten inspireren op deze communitywebsite over duurzaam leven, consuminderen en consumanderen.Mijn winkeltje op Marktplaats is weer flink bijgewerkt. Kijk gerust eens rond. Mocht je interesse hebben in een bepaald product, dan hoor ik het graag.

Reacties